Торти със снимки

Наскоро попаднах на руската песен „Рожден ден – тъжен празник”. Но нима може да се съгласим с нея, когато рожденикът и неговите гости с трепет очакват приказно вкусната торта? А рожденият ден е един от най-специалните дни в живота на човека. Много от нас си спомнят как мама ни приготвяше тортата с онзи сладък домашен крем, как чакахме свещичките да бъдат запалени и с трепет си намисляхме най-голямото желание. И днес почти нищо от това не се е променило с изключение на огромното разнообразие от торти. Съществуват хиляди различни торти, но тук ще си поговорим за тортите със снимки. Какво представляват те?

Тортата със снимка е такъв кулинарен шедьовър, който е украсен с избрана от вас снимка от сладкарска хартия, пригодена за хапване. Тортата със снимка ще бъде голяма изненада за всеки. И тук може да развихрите вашата фантазия и да намерите най-оригиналния фотос, който може да ползвате. Например, ако някой има рожден ден и вие се грижите за избора на тортата или просто искате да направите изненада, бихте могли да избере негова или обща снимка. Ако тортата е за любим човек, може да използвате ваша обща снимка, която разкрива обичта ви. Ако е за дете, може да вземете снимка на негов любим герой, на любимо негово изживяване или пък снимка на цялото семейство, с която ще засвидетелствате колко силно го обичате и подкрепяте. Ако искате да изненадате приятел, може да се спрете на някоя „луда” снимка и ще усетите как ще се забавлявате заедно на празника, докато похапвате вкусна торта.

Приготвянето на торти със снимки не е проста работа. Необходими са богат опит и индивидуален подход към клиента. Технологията се състои в принтиране на снимката върху сладка хартия и майсторското и поставяне върху тортата.

Източник: SladkaSofia.bg

You can leave a response, or trackback from your own site.